Aan-slag administratie logo

Email ons

info@aan-slag.nl

Administratieve dienstverlening

Wilt u geen omkijken hebben naar uw boekhouding, dan neemt Aan-Slag u alle zorgen uit handen. U levert uw gegevens aan en Aan-Slag zorgt ervoor, dat uw financiële administratie up-to-date is, de BTW aangiften op tijd worden ingediend en de jaarrekening en/of tussentijdse cijfers worden opgesteld. Aan-Slag verwerkt uw administratie in AFAS.

Maakt u liever gebruik van uw eigen boekhoudprogramma, dan is dat ook mogelijk. Aan-Slag is bekend met veel verschillende soorten programma’s, waaronder: e-boekhouden, SnelStart, Exact, Twinfield, Acumulus, Cash, Reeleezee, Unit4, Davilex, King, Queen, Speedbalance, osFinancials, etc.

Daarnaast kunt u uw administratie ook simpelweg in Excel verwerken en bij Aan-Slag inleveren.

Uiteraard kunnen wij ook uw salarisadministratie verzorgen, inclusief de pensioenaangiften en de opgaven voor de ziekteverzuimverzekering.

Omdat Aan-Slag is aangesloten bij het Register van Belastingadviseurs houd ik mijn vakkennis steeds op peil, waardoor ik u proactief kan adviseren. Is bepaalde wet- en regelgeving op u van toepassing en/of kunt u daarmee fiscaal voordeel behalen, dan houd ik u daarvan op de hoogte en pas deze toe.

CONTACT

Mocht u vragen hebben neem gerust contact op.